marți, 20 iulie 2010

concurs coca-cola

Campania Publicitara - Coca-Cola te premiaza - Regulamentul Oficial

Campania Publicitara - Coca-Cola te premiaza - Regulamentul Oficial

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

    1. Campania publicitara "Coca-Cola te premiaza” ("Campania") este organizata si desfasurata de Coca-Cola HBC Romania S.R.L., o societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. Bucuresti Nord nr. 10, Cladirea O23, Global City Business Park, comuna Voluntari, judetul Ilfov, Romania, avand Codul Unic de Inregistrare RO 474152, nr. de înregistrare în registrul de evidentă al ANSPDCP 11404 (denumita in continuare "Organizator").
    2. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
    3. Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România prin publicarea pe www.coca-cola.ro, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant, in baza unui apel telefonic gratuit la Infoline 0800.080.800, între orele 9:00 – 17.00, de luni până vineri, exclusiv sărbătorile legale, pe întreaga durată a Campaniei potrivit celor mentionate in Sectiunea 3, sau trimiţând o scrisoare la sediul Coca-Cola HBC România S.R.L. Str. Bucuresti Nord nr. 10, Cladirea O23, Global City Business Park, comuna Voluntari, judetul Ilfov, România.
    4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări pe www.coca-cola.ro.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

    1. Campania este organizata si se desfasoara in magazinele Carrefour din orasele: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Braila, Suceava, Pitesti, Arad, Iasi, Focsani, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Buzau. Pentru obtinerea de informatii suplimentare, participantii pot suna la Infoline 0800 080 800 (numar de telefon cu acces gratuit) intre orele 9:00 a.m. – 5:00 p.m., de luni pana vineri, exclusiv sarbatorile legale, pe intreaga durata a Campaniei, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

    1. Campania va fi lansata la data de 16 iunie si va dura pana la data de 28 iunie 2010 inclusiv. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
    2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada competitiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta acest lucru public pe site-ul www.coca-cola.ro sau printr-un act aditional.

SECTIUNEA 4. MARCILE SI AMBALAJELE PARTICIPANTE

    1. Marcile participante sunt: Coca-Cola 0.5L, Coca-Cola 1L, Coca-Cola 6x330 ml CAN, Coca-Cola 2L, Coca-Cola 2x2L, Coca-Cola light 0.5L, Coca-Cola light 1L, Coca-Cola light 6x330 ml CAN, Coca-Cola light 2L, Coca-Cola Zero 0.5L, Coca-Cola Zero 1L, Coca-Cola Zero 6x330 ml CAN, Coca-Cola Zero 2L, Fanta Orange 0.5L, Fanta Orange 1L, Fanta Orange 6x330 ml CAN, Fanta Orange 2L, Fanta Orange 2x2L, Fanta Madness 0.5L, Fanta Madness 2L, Fanta Shokata 0.5L, Fanta Shokata 2L, Fanta Lemon 0.5L, Fanta Lemon 2L, Fanta Wildberry 0.5L, Fanta Wildberry 2L, Sprite 0.5L, Sprite 1L, Sprite 2L - denumite in continuare "Produse Promotionale".
    2. Bonul fiscal ce face dovada achizitiei produselor promotionale trebuie pastrat pentru validarea premiilor.
    3. Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero, Fanta Portocale, Fanta Shokata, Fanta Madness, Fanta Lemon, Fanta Wildberry si Sprite sunt marci inregistrate ale The Coca-Cola Company.

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

    1. Promotia este deschisa participarii persoanelor fizice, cetateni romani, cu domiciliul in Romania.
    2. La aceasta campanie nu au drept de participare angajaţii Organizatorului, ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie, precum şi membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie si rude de gradul I).
    3. Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.
    4. Orice incercare de fraudare se soldeaza cu eliminarea definitiva a participantului in cauza, acesta urmand a fi informat cu privire la aceasta decizie, telefonic.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI

    1. Fiecare consumator, care face dovada achizitiei de produse promotionale Coca-Cola (ambalajele enumerate mai sus) in valoare de minim 9 RON, se va prezenta la standul promotional Coca-Cola situat dupa casele de marcat cu bonul fiscal ce dovedeste achizitia produselor promotionale Coca-Cola si va primi un scratch card cu premiu garantat. Toate scratch card-urile sunt castigatoare. Premiile ce pot fi castigate sunt: o sticla de Coca-Cola 500 ml PET, un tricou Coca-Cola sau un sistem home cinema.
    2. In cazul in care cumparatorul a achizitionat produse promotionale in valoarea mai mare de 9 RON pe acelasi bon fiscal, inclusiv multiplu de 9 RON, se acorda un singur scratch card. Numai daca cumparatorul prezinta mai multe bonuri fiscale, ce fac dovada achizitiei de produse promotionale in valoarea de minim 9 RON fiecare, va primi cate un scratch pentru fiecare bon fiscal valid, dar nu mai mult de 5 scratch card-uri pe zi pentru acelasi cumparator. Bonul fiscal trebuie sa fie datat in perioada promotionala si sa fie emis exclusiv de contul Carrefour, altfel nu va fi considerat valid.
    3. Bonul fiscal ce face dovada achizitiei produselor promotionale trebuie pastrat pentru validarea premiilor.
    4. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra dovezilor de achizitionare a produselor participante, nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care a respectat prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 7. PREMIILE SI VALOAREA PREMIILOR

    1. In cadrul campaniei “Coca-Cola te premiaza” se vor acorda urmatoarele premii:

40.000 sticle Coca-Cola 0,5L PET
9.000 tricouri Coca-Cola
22 sisteme home cinema

Valoarea totala a premiilor este de 299.552 RON (cu TVA).
ACORDAREA PREMIILOR CAMPANIEI

    1. Toate premiile promotiei vor fi acordate pe loc, la standul promotional Coca-Cola.

Dupa razuirea scratch cardului si descoperirea premiului ce consta in sistem home cinema se va incheia un proces verbal/declaratie castigator, semnat de reprezentantii autorizati ai Organizatorului cu castigatorul, ce va fi completat cu datele de identificare complete (numele, prenumele, CNP, seria si numarul CI, adresa si numarul de telefon) ale castigatorului. In momentul intrarii in posesia premiului, castigatorul trebuie sa prezinte reprezentantului Organizatorului si un act de identitate valabil si sa predea promoterului Coca-Cola o copie dupa actul sau de identitate.

    1. SECTIUNEA 8. PROCEDURA PENTRU VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR
    2. Validarea si primirea premiilor se face pe baza bonului fiscal ce atesta achizitia produselor promotionale si a scratch cardului.
    3. In ziua intrarii efective in posesie a premiului ce consta in sistem home cinema se va incheia un proces verbal/declaratie castigator, semnat de reprezentantii autorizati ai Organizatorului cu castigatorul, ce va fi completat cu datele de identificare complete (numele, prenumele, CNP, seria si numarul CI, adresa si numarul de telefon) ale castigatorului. In momentul intrarii in posesia premiului, castigatorul trebuie sa prezinte reprezentantului Organizatorului si un act de identitate valabil si sa predea promoterului Coca-Cola o copie dupa actul sau de identitate.
    4. Premiile vor fi puse la dispozitia castigatorilor impreuna cu certificatele de garantie aferente.
    5. In situatia in care un castigator nu are in posesie actul de identitate in momentul descoperirii premiului, acesta poate reveni in orice zi pe parrcursul promotiei pe perioada in care promoterii se afla in locatie pentru a-si ridica premiul. De asemenea, castigatorului i se comunica si numarul de telefon al reprezentantului Organizatorului, pentru a putea lua legatura cu acesta in cazul in care apar evenimente neprevazute ce il impiedica sa se prezinte in vederea ridicarii premiului.
    6. Castigatorul unui premiu nu poate ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane.
    7. Tuturor participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea drepturilor, participantii la Campanie se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Organizator, pe adresa Str. Bucuresti Nord nr. 10, Cladirea O23, Global City Business Park, comuna Voluntari, judetul Ilfov
    8. In cazul in care castigatorul este o persoana minora sau lipsita de capacitatea de exercitiu ori are capacitate restransa de exercitiu, acesta este indreptatit sa intre in posesia castigului numai insotit de reprezentantul legal, acesta din urma urmand a semna o declaratie prin care Organizatorul este lipsit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului, precum si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legate de castigul unuia dintre premiile prezentei campanii.
    9. Pentru informatii referitoare la Campanie, va rugam sa sunati la Infoline (gratuit): 0 800 080 800 de luni pana vineri, intre orele 9:00 - 17:00, exclusiv sarbatorile legale.

SECTIUNEA 9. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.
SECTIUNEA 10. INCETAREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN
Prezenta Campanie poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.
SECTIUNEA 11. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
SECTIUNEA 12. REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participantii in toate magazinele participante la aceasta Campanie sau pentru oricine suna la Infoline (gratuit): 0800 080 800, de luni pana vineri, intre orele 9:00 a.m. - 5:00 p.m., exclusiv sarbatorile legale, pe întreaga durată a Campaniei potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 sau vizitand urmatoarea adresa de Internet: www.coca-cola.ro. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.

Organizator
Coca-Cola HBC Romania S.R.L.
Prin imputernicit,
SC Front Line Marketing SRL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu