duminică, 27 iunie 2010

10 Motive Sa Ramai Singur/A

1. Cariera ta infloreste
Atunci cand esti singur/a nu-ti mai faci griji ca nu vei putea sta foarte mult peste program sau ca nu vei putea merge cu seful intr-un club noaptea.
Partenerul de acasa cere sa petreci cat mai mult timp cu el/ea, ceea ce este foarte normal, dar nu vei putea sa-i satisfaci aceasta nevoie daca vrei sa ai propriul birou si o functie importanta.

2. Nu trebuie sa faci niciodata planuri pentru doi
Beneficiile unei vieti in doi – grija si atentia– dispar subit atunci cand un prieten te invita la Las Vegas si stii prea bine ca trebuie mai intai sa-i ceri permisiunea partenerului mai intai.
Si aici nu este vorba doar de planurile mari, ci si de cele mai mici care apar mult mai des si de care trebuie sa te lipsesti daca ai un partener.
Vrei sa iesi la suc sau la o bere cu prietenii? Nu te grabi ca probabil partenerul tau are alte planuri pentru seara asta.

3. Vei fi mai sanatos
Primul lucru pe care il face o persoana cand intra intr-o relatie stabila este acela de a se da pe sine la o parte. Nu vei mai manca sau nu vei mai putea ajunge la sala la fel ca inainte.
Dintr-o data vei vedea ca timpul liber il vei petrece uitandu-te la filme (de dragoste) si astfel nu vei mai fi in forma fizica necesara unei vieti sanatoase. Persoanele singure au mai bine grija de ele si de sanatatea lor si astfel sunt mai ingrijite si au mai mult succes in a cuceri.

4. Nuntile sunt mai distractive
Nuntile sunt o dovada a dragostei si angajamentului dintre parteneri, dar si cea mai buna ocazie sa mai agati putin. Atat ca barbat cat si ca femeie tot ce trebuie sa faci este sa te aranjezi maxim si sa mergi la cat mai multe nunti unde vei avea sansa sa cunosti persoane noi, cu care sa te distrezi.

5. Distractie in propriul tau apartament
Daca esti lenes/a, este mai avantajos sa ai o relatie. Dar daca iti place viata si distractia, trebuie sa fii recunoscator/toare ca locuiesti singur/a pentru ca aici poti da cele mai reusite petreceri.

6. Cheltui mai putin
Daca ai un partener, ai tendinta sa cheltui foarte mult cu el/ea: cadouri, atentii, bauturi rafinate. Cel mai mult cheltuie un barbat insurat. Renovarea casei, o excursie la Paris, copii etc.

7. Sexul e mai bun
Exista intr-adevar cateva avantaje sa dormi cu acelasi partener in fiecare seara. Stii ce-i place si il/o cunosti foarte bine. Dar cam atat. Totusi barbatii singuri nu trebuie sa-si imagineze niciodata ca fac sex cu alta femeie. Si in afara de asta ei se pot preface ca adorm imediat dupa sex pana cand partenera cea noua va pleca din apartament.

8. Te poti uita la televizor la orice vrei
Ai controlul total asupra telecomenzii pentru ca fiind singur poti schimba canalele la fiecare 15 secunde daca asa iti doresti, fara sa ai nicio obiectie din partea cuiva.

9. Petreci mai mult timp cu prietenii
Persoanele care sunt pe punctul de a se casatori isi asigura prietenii: “Nimic nu se va schimba, ne vom vedea in continuare.” Fii fara griji ca totul se schimba.
Daca esti singur/a iti poti aduna “gasca” de cate ori ai chef si sa petreci momente frumoase alaturi de prieteni.

10. Inveti de ce anume ai nevoie intr-o relatie
Mai este un avantaj al faptului ca esti singur/a despre care nu se vorbeste prea des. Acesta este faptul ca atunci cand esti singur/a, ai sansa de a te cunoaste, de a descoperi cine esti cu adevarat. Este dovedit faptul ca cei care se casatoresc la varste inaintate sunt aceia care stiu cel mai bine ce anume ii face fericiti si ce vor de la viata.
Daca pana acum nu ai avut perioada de baute, nu ai simtit adrenalina prin fapte inedite sau printr-o aventura de o noapte, daca nu ai simtit teama de a fi respins consecutiv, atunci cum poti spune ca te cunosti si stii ce vrei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu